top of page

HR – Human resources

Jag har arbetat som HR-chef och HR-direktör i cirka 13 år. Jag har fått förmånen att arbeta brett och har både fått befogenheter och ansvar. På riktigt.
Det innebär att jag har gjort många fel – och därmed lärt mig en hel del på vägen.

Jag tror på att vi ska våga göra fel,  då blir vi inte rädda för att prova nya vägar. Förhoppningsvis har jag därför lärt mig så pass mycket att jag kan stötta och/ eller utveckla en HR-avdelning – utan att göra alltför många fel idag. Områden jag har stor erfarenhet av är diverse processer inom arbetsmiljö, arbetsrätt, rekrytering och kompetensutveckling.

Det har visat sig att jag är bra på att få folk att sluta. Som kanske inte först trodde de ville det. Men är nöjda efteråt. Det gör mig mycket tillfreds – när människor kommer loss och frigör energi.

  

HR-akuten

Tjänster inom HR

In or out

Ibland behöver Ni få hjälp snabbt och vill givetvis ändå hinna med hela rekryteringsprocessen för att långsiktigt få helt rätt person på plats. Då kan jag hjälpa till att överbrygga Ert akuta behov. Jag har arbetat brett och även djupt inom många områden. Hör av Er så ser vi om jag kan lösa Ert behov! 

  

Jag är bra på att utveckla människor. Jag tycker om att analysera vad som är varje persons drivkrafter och hjälpa hen att hamna rätt. Det innebär krasst att rätt många gånger har jag fått medarbetare att sluta inom den organisation de arbetat i. Att genom ett stort intresse för människan synliggöra människans nuläge är viktigt för både personen själv, men även för organisationen.

  

 Ibland coachar jag en människa som under resans gång inser att hen vill vidare. Ibland är det mitt uppdrag att vara tydlig med att spegla hur personen i fråga beter sig och tydligt berätta vad jag ser utifrån motivation eller brist därpå. Inte sällan har folk ”tackat mig för att jag fick dem att sluta”. 

  

bottom of page